Kako kupujem on-line?

  • Odabir proizvoda
 Prvo napunite košaricu sa proizvodima prema Vašem odabiru.  
 
U košari možete mijenjati količinu proizvoda ili proizvod kompletno izbrisati (crveni x). Ovdje imate mogučnost koriščenja raznih popust kupona ili izračunati trošak isporuke. Nakon odabira svih potrebnih proizvoda i njihov broj, u košari pritisnete gumb (dole desno) "na kasu".
 
VAŽNOArtikli označeni sa *** nisu trenutno dostupni!    -     U ovom slučaju kada se pojavi obavijest kako za neki proizvod u web trgovini nije moguća kupnja jer trenutno nije dostupan, molimo vas da nas odmah kontaktirate telefonski ili putem e-maila ( 017988082 , info@varez-zagreb.hr ) kako bismo na taj način realizirali vašu narudžbu i omogućili kupnju.
 
 
  • Prijava/Registracija
U drugom se koraku prijavite u internet trgovinu sa Vašom elektronskom adresom i lozinkom koje ste odabrali kod prve prijave.  
 
U slučaju prijavljivanja po prvi put, pritisnite gumb "Novi korisnik?". U naredna dva koraka morat ćete upisati u polja podatke koji su potrebni za otvaranje Vašeg korisničkog računa te izvršenje Vaše narudžbe. 
 
 
  • Dostava, plaćanje i predaja narudžbe

Po koracima ispunite polja: 

1. korak - Mogučnosti kupnje (naručbu možete završiti kao gost ili kao korisnik)

 
 
2. korak - Podaci na računu & plaćanje
 
  
 
3. korak - Detalji o isporuci
 
 
4. korak - način dostave
 
 
 5. korak - Način plaćanja
 
 
6. korak - Potvrdba narudžbe
 
POTVRDA NARUDŽBE
 
Potvrdu narudžbe primit ćete na upisanu e-adresu, gdje će biti evidentna konačna cijena za plaćanje kod dostave (u eurima i sa uračunatim PDV-om).  U slučaju da Vas u roku od 3 dana od primitka "potvrde narudžbe" ne možemo kontaktirati putem telefona, narudžbu nećemo uzeti u obzir. Narudžba (ugovor) će biti sačuvana u tiskanom obliku među poslovnim dokumentima poduzeća.   
 
PROIZVODI PO NARUDŽBI
 
Svih proizvoda nema uvijek na zalihi ili nam trenutni prostor ne omogućava skladištenje. Također, proizvodi koji se ne prodaju često iz ekonomskih razloga nemamo uvijek na zalihi. Navedeno ne znači da ih se ne može dobaviti u brzom roku o kojem obavijestimo kupca i po cijeni koja je iskazana za proizvod. Za proizvode po narudžbi, koji se rijeđe i teže prodaju, zadržavamo pravo da od kupca kod narudžbe tražimo 25% plaćanja unaprijed, koje zadržimo u slučaju da kupac odustane od narudžbe. U slučaju da za neki proizvod u web trgovini nije moguća kupnja, molimo vas da kontaktirate telefonski ili putem e-maila ( 017988082 , info@varez-zagreb.hr ) kako bismo na taj način realizirali vašu narudžbu. 
 
UPOZORENJE
 
Prije slanja proizvoda većih dimenzija ili težine procjenimo da li se proizvod može slati poštom ili ga je potrebno dovesti nekim drugim prijevoznikom. U tom slučaju mogući su i dodatni troškovi o kojima ćemo Vas naravno unaprijed obavijestiti. 
 
Kupac može i sam organizirati prijevoz.