Najčešća pitanja

Mogu li dobiti R1?
Svakako. Prilikom narudžbe upišite svoj OIB i ne zaboravite napisati pravni subjekt (ime i adresu tvrtke/obrta/pravne osobe).
 
Zašto mi banka javlja da upisujem pogrešan poziv na broj?
U 9/10 situacija, kupci uspješno obave plaćanje sa pozivom na broj i modelom koji su primili u ponudi za plaćanje, kada odaberu virmansko plaćanje. Međutim kod nekih banaka, to ponekad ne prolazi. U tom slučaju, pod model plaćanja, umjesto 01, unesite 02 ili 00 i poziv na broj koji ste primili u ponudi i transakcija će biti uspješno sprovedena. Ukoliko i dalje odbija transakciju kontaktirajte svoju banku.
 
Zašto nisam dobio/la  mail sa podacima za uplatu?
Sustav web trgovine automatski šalje mail o potvrdi narudžbe, odmah nakon završetka postupka (do 1 minute). Ukoliko niste dobili mail vjerojatno ste upisali krivu mail adresu ili imate krivo podešen spam sustav, pa provjerite u odbačenim mailovima.
 
Što je TIG zavarivanje?
"Tungsten Inert Gas" ili TIG postupak zavarivanja je vrsta elektrolučnog zavarivanja kod kojega električni luk gori između netaljive volfram elektrode i osnovnog materijala koji se topi. Dodatni materijal se dodaje sa strane pod uglom od 15 do 20 stepeni u odnosu na osnovni materijal.
 
Zaštitni plin može biti argon ili helijum ili mješavine plinova. Argon se više upotrbljava jer je jeftiniji a ima i veću specifičnu težinu od helijuma. Paljenje luka u argonu je lako i uobičajeno je da se pali visokofrekventnom (HF) strujom bez da se vrhom igle dodiruje materijal. Postoji mogućnost da se luk pali dodirom igle od volframa i radnog komada (LIFT ARC) ali se ne preporučuje za profesionalnu upotrebu.