Dostava i uvjeti plaćanja

 • DOSTAVA I PREUZIMANJE ROBE 
Obavijest o slanju artikala i ostale podatke o Vašoj narudžbi  javiti ćemo Vam putem elektronske pošte, nakon što smo primili Vašu narudžbu. U slučaju da naručene robe trenutno nema na zalihi, obavijestiti ćemo Vas što prije o predviđenom datumu nabave/dostave. U slučaju da naručeni artikli eventualno nisu dobavljivi, obavijestiti ćemo Vas o promjenama te Vam omogućiti opoziv narudžbe, zamjenu naručenog artikla ili neku drugu dogovorenu mogućnost. 
 
Artikli koji su bili naručeni, biti će poslani kupcu istog dana, a najkasnije u roku od tri (3) dana od primitka narudžbe i njene potvrde. Taj podatak ne vrijedi za subote i nedjelje.
 • TROŠKOVI DOSTAVE
Troškovi dostave ovise o visini iznosa i težini vaše narudžbe odnosno od odabranog načina preuzimanja. Svi troškovi su jasno navedeni prije potvrde naručbe od strane kupca. Dostavu unutar Republike Hrvatske vrši GLS i cijena dostave je ista na području cijele Republike Hrvatske. Rok dostave je 2 radna dana za cijelu Hrvatsku osim za otoke gdje je rok 3 radna dana.
.
Osobno preuzimanje robe na lokaciji poslovnice u Zagrebu moguće je jedino na osnovu prethodnog dogovora.
 • UVJETI PLAĆANJA
   
  CIJENESve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja. U slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit čete obaviješteni.
   
  PLAĆANJE:
Plaćanje pouzećem: moguće je samo za područjeza Slovenije. Za područje Republike Hrvatske plaćanje pouzećem nije moguče.
 
Plaćanje unaprijed: Predračun odnosno potvrdu narudžbe sa svim potrebnim podacima primit ćete putem elektronske pošte odmah nakon predaje narudžbe. Nakon izvršenog plaćanja unaprijed (preko vaše internet banke ili s platnim nalogom u banci ili pošti), pokrenut je postupak nabavke u dogovorenom roku. Postupak nabavke pokrenut je kada je vaša uplata zabilježena na našem računu.
 
Plaćanje kreditnom karticom putem PayPal sustava plaćanjaNakon što završite narudžbu u VAREZ internetnoj trgovini putem PayPal sustava ćete primiti zahtjev za plaćanje. Zahtjev za plaćanje će biti poslan na e-mail adresu koju ste naveli u prijavi u VAREZ internetnu trgovinu. Ako se adresa e-pošte razlikuje od adrese koju koristite za PayPal sustav plaćanja, obavezno navedite ispravnu adresu u napomeni kod narudžbe u protivnom nećete primiti zahtjev za plaćanje.
 
Naš e-mail za plačanja putem PayPal sustava plaćanja je info@varez.si
 
Dodatne informacije o korištenju sustava platnog prometa možete pročitati (engleski) na službenim stranicama www.paypal.com.
 
Plaćanje kod dostave/po računu: Plaćanje po računu omogućeno je redovnim i provjerenim klijentima, isključivo po dogovoru. 
 
Papirnati račun bit će poslan kupcu zajedno s pošiljkom robe.
 
Poduzeće ne odgovara za pravopisne ili tekstualne greške, ili greške u cjeniku. Zadržavamo pravo promjene cijena. Sve slike artikala su simbolične i ne garantiraju stvarna svojstva artikala.